nase selo1 skolski casopis1  ekologija1 

 

 

 

 

kulturne aktivnosti1  savetnik5  zavrsni ispit1 

- Први дан Дечје недеље у нашој школи био је у спортском духу. Ученици нижих разреда су се такмичили у штафетним ''Играма без граница''. За ученике виших разреда организован је дан за игру, спорт и рекреацију. 
- Другог дана Дечје недеље смо били креативни. Одржане су две радионице за ниже и више разреде. Ученици нижих разреда правили су накит и писали честитке за Дечју недељу. Старији ђаци су илустровали изабране текстове разноразним техникама ликовог стваралаштва и правили грб свог одељења.
- Трећи дан Дечје недеље посветили смо лепом понашању. Ученици нижих разреда такмичили су се у ''Бон - тон'' квизу, а ученици старијих разреда имали су пригодно предавање на ову тему.
- Четвртог дана празничне недеље у токи 3. и 4. часа, дружили смо се са пензионерима села Накова. На претходном ЧОС-у смо се подсетили да је окробар месец посвећен старијим људима и том приликом смо им писали поруке и писма. Овим порукама смо украсили дрво које смо и поклонили овдашњем Клубу пензионера. Наши пензионери су нас учили како се играју шах и домине и обрадовали сокићима, слаткишима и сланишима, којим смо се у предаху турнира окрепили.
- Петак је у нашој школи био резервисан за приредбу поводом пријема првака у Дечји савез. Ученици ђачког парламента су присутне упознали са историјатом Конвенције о дечјим правима. Ученици нижих разреда су се представили хорском и фолклорном тачком, драматизацијама и рецитацијом.

decija nedelja 20141012 1686218254

                                                           Остале слике се могу погледати у галерији слика.


Naslovna     O školi     Nastava     Učenici     Preuzimanja     Galerija     Kontakt adresa